miercuri, 25 septembrie 2013

Ce este hoinarind pe blog?

          Stand intr-o seara cu laptopul in brate, m-am hotarat sa fac un blog, zis si facut, intru pe blogger.com, creez un cont si dupa ce "probez" 30-40 nume deja luate, ma bate gandul sa renunt. Toata lumea are blog, toata lumea scrie! Nu reusesc nici numele sa-l aleg, toate sunt luate. Sunt enorm de multe bloguri pe net, unele mai bune, altele comune, unele foarte citite si apreciate de multi, altele care nu au facut cunostinta cu nici un cititor. Dar cine sta sa le numere?
          Am observat ca foarte multe bloguri, de fapt majoritatea blogurilor, sunt tematice, adica au o anumita tema pe care o abordeaza in fiecare postare si unii sunt foarte pasionati si foarte buni in ceea ce fac, dar oare nu simti nevoia uneori de diversitate? Nu simti nevoie sa scrii si despre altceva? Daca ai un blog despre politica nu simti nevoia sa postezi ceva despre scoala, de exemplu? E ca si atunci cand esti sofer si ai numai drum drept pentru multi km inainte, la un moment dat vrei sa dai de o curba.
          Ce tema as putea aborda? Ce anume as putea diseca pe net? Ce as putea aduce nou in lumea blogului?
          Si uite asa nestiind o tema pe care sa o abordez in mod constant pe blog..m-am hotarat: hoinaresc, hoinaresc pe blog, stiu despre orice si oricine imi vine in minte, poate despre caini, luna, extraterestrii, orice.
          Asa ca va astept alaturi de mine sa hoinarim pe blog.

2 comentarii:

  1. Hoinarind pe blog! o alegere foarte buna.Impartasim aceleasi idei. Nici eu nu am o tema anume pe care o abordez, scriu despre ce imi place si ce-mi vine pe moment...Succes!

    RăspundețiȘtergere